Ondanks dat wij ons uiterste best doen, kan het voorkomen dat er foutjes insluipen. Wij zij niet verantwoordelijk voor onjuistheden op deze website.  Druk en zetfouten voorbehouden. Het opvolgen van ons advies en handleidingen geschiedt op eigen risico. Delta Lima Engineering aanvaard geen enkele aansprakelijkheid en/of verantwoordelijkheid door directe of indirecte schade.

Mocht je onjuistheden tegenkomen dan horen wij dat graag van je, via de contact mogelijkheden.

Onze website verwijst naar andere website’s door zogeheten links, wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud of juisheid van deze zogenaamde derde website’s.

Mocht je om wat voor reden dan ook tegen een technisch probleem aanlopen, schroom dan niet om met ons contact op te nemen,.

Draag tijdens het sleutelen de juiste beschermingsdelen en zorg ervoor dat je S2000 stevig op assteunen staat, mocht je aan de onderkant werken en de auto opgekrikt hebben. Laat de auto onder geen enkel geval alleen op een krik rusten!

Draag een bril, handschoenen, werkschoenen, overal, oorbescherming en meer wat je nodig denkt te hebben. Denk altijd om je eigen veiligheid en die van anderen.

Denk eraan, goedkoop is vaak duurkoop, pas op met immitatie delen van onbekende merken. En last but not least: “Haastige spoed is zelden goed”.

Wees zuinig op je S2000, koester hem en geniet er samen met anderen van.

Daan

f20c-2.4l-adobe_in_2_1432_detail