Opslaan van afstandsbedieningcodes:
De codes van ten hoogste drie zenders kunnen in het geheugen van de ontvangsteenheid van de afstandsbediening worden ingelezen. (Indien een vierde code wordt opgeslagen)
OPMERKING: Het is belangrijk dat u zich aan de tijdslimieten tussen de stappen houdt.

 1. Zet de contactschakelaar AAN (II).
 2. Binnen 1 à 4 sec., de knop vergrendelen of de knop ontgrendelen van de zender indrukken terwijl u deze gericht houdt op de ontvangstregeleenheid.
 3. Binnen 1 à 4 sec., de contactsleutel in de stand UIT draaien.
 4. Binnen 1 à 4 sec., de contactsleutel in de stand AAN draaien
 5. Binnen 1 à 4 sec., de knop vergrendelen of de knop ontgrendelen van de zender indrukken terwijl u deze gericht houdt op de ontvangstregeleenheid.
 6. Binnen 1 à 4 sec., de contactsleutel in de stand UIT draaien.
 7. Binnen 4 sec., de contactsleutel in de stand AAN (II) draaien
 8. Binnen 1 à 4 sec., de knop vergrendelen of de knop ontgrendelen van de zender indrukken terwijl u deze gericht houdt op de ontvangstregeleenheid.
 9. Binnen 1 à 4 sec., de contactsleutel in de stand UIT draaien.
 10. Binnen 4 sec., de contactsleutel in de stand AAN (II) draaien
 11. Binnen 1 à 4 sec., de knop vergrendelen of de knop ontgrendelen van de zender indrukken terwijl u deze gericht houdt op de ontvangstregeleenheid.
 12. Let op of u het geluid van de stelmotors van de portiervergrendeling kunt horen. Binnen 1 à 4 sec., opnieuw op de zender op de knop vergrendelen of ontgrendelen drukken.
 13. Binnen 15 sec., richt u de zenders (tot maximaal drie stuks) waarvan u de codes wilt opslaan op de ontvanger en drukt u op de knoppen vergrendelen of ontgrendelen van de zenders.
  Controleer of u het geluid van de stelmotor van de portiervergrendeling kunt horen na het opslaan van iedere zendercode.
 14. Draai de contactsleutel in de stand UIT en trek de sleutel eruit.
 15. Controleer of de werking met de nieuwe code(s) goed is.