Ik heb zelf 2 keer een lekkage gehad in mijn S2000, 1x in de kofferbak, en 1x heb ik een nat tapijt gehad aan de rijderskant. Dit kan gebeuren natuurlijk, mocht jij dit ook hebben, dan kun je de volgende punten eens controleren.

Lekkage tapijt

Het water lekte van achter dit rubber. Hij zit achter de A stijl. Het zit vast gekit, en de originele kit was los aan het laten, zodoende lekte er water doorheen. Als je de deur open doet, vindt je het rubber in de hoek waar de deur scharniert.

lek1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ik heb een gieter water over het dak en de voorruit hoek gegoten en de bodem werd nat zoals je kunt zien. Ik heb het rubber opnieuw vast gekit en sindsdien geen problemen meer ondervonden.

lek2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lekkage kofferbak

Mocht je kofferbak bekleding nat zijn, haal dan de bekleding eruit. Je ziet in het plaatwerk onder je achterlichten, 2 zwarte plastic boxen zitten, deze zijn voor de lucht ventilatie van je Honda S2000. het kan zijn dat de kit rand rondom deze 2 boxen slecht aan het worden is, zoals bij mij. Ik heb de rand opnieuw afgekit en sindsdien geen lekkage problemen meer gehad.

 

lek4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lak3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lek5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lek6

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *